lauantai 8. helmikuuta 2014

Ystävävänpäivä tulee, oletko valmis?

Mä en ole oikein koskaan innostunut tuosta Ystävänpäivästä, mutta tänä vuonna ajatus lähti aika kummallisesta kohteesta ja vallan innostuin ajatuksesta, että on tulossa sellainenkin juhlapäivä kuin Ystävänpäivä.
 
Käytin koiraa ulkona ja sattumalta silmääni osui yksi pihan pensaista ja hieman tarkemmalla katselulla totesin, että nehän ovat nuppuja nuo, jotka odottavat ensi kevättä. Jos mikään ei nuppuja tuhoa, niin aika kauniita kukkia onkin tulossa ensi keväänä. Tiedätkö sinä, mitä nämä ovat?
 
Jotenkin tuo pehmeä ulkomuoto + kukan nimi herättivät minussa fiiliksen siitä, että teen jotain aiheeseen liittyvää Ystävänpäivälahjaksi.
 

Niinpä kaivelin samanhenkistä lankaa laatikosta ja teen näistä jotain kivaa jollekin :)


Eikö Ystävänpäivään liity nätit kukkasetkin jollain lailla, eli olisiko ihan hölmö idea vaikka inspiroitua jostain kukasta ja tehdä ystävälle pieni käsityö kukka-aiheella? Mitä sinä tekisit? Itse olen tehnyt tästä samaisesta langasta ja heijastinnauhasta virkattuja kukkaheijastimia, nyt suunnittelin jotain vähän isompaa.
 
Tai jos olet sitä mieltä, että en mä nyt kuule vaan voi villasukiksi tai lapasiksi tässä ryhtyä, kun ei tää yhteiskunta vaan toimi niin, että me kaikki oltais villapaitoja tai neulepipoja, niin eihän kukaan kiellä ostamasta ystävälle (joka siis osaa neuloa) vaikka lankakerää. Mä ainakin ilahtuisin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti